Sportonderzoeken

Voor de eerste keer een marathon lopen? Slim en doelgericht trainen met de minste kans op blessures? Trainen in jou exacte hartslag zones?

Optimaal trainen werkt het beste met echte SportLab data. Bij ons kun je terecht voor professionele en betrouwbare sportonderzoeken om je eigen SportLab data te verkrijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het testen en begeleiden van recreatie t/m top-sporters en hebben in de afgelopen decenia diverse sportonderzoeken ontwikkeld. Wij beschikken over een SportLab met topsport -en sportmedische test apparatuur. De onderzoeken duren gemiddeld 1,5 uur en de week erna volgt de uitgebreide nabespreking met rapportages en adviezen.

Onze sportonderzoeken bestaan diverse metingen als VO2 max, lactaat toleranties en loopreactiviteit (impuls). Wij analyseren je op basis van de prestatie bepalend factoren van joú sport. We bepalen exact hoe -en wát je het beste kunt trainen om progressie te boeken en blessures te voorkomen. Door onze jarenlange internationale expertise op het gebied van test & training kunnen wij jou optimaal ondersteunen. De sportonderzoeken zijn geschikt voor zowel beginnende sporters alsook professionele topsporters.

TIP! Na het onderzoek en de testbespreking is het afnemen van een of meerdere Personaltrainingen wellicht interessant. Hierin wordt naar je gekeken zodat je technisch en tactisch jezelf pefect ontwikkeld.